Autor: Best Marketing • 28. veebruar 2024

Turundaja palgaootus on aastaga vähenenud, kuid konkurents on teinud hea kasvu

Turundajate palgaootus on töökohta vahetades 5 protsenti väiksem kui möödunud aastal samal ajal, näitavad CVKeskus.ee ja Palgainfo Agentuuri korraldatud tööturu-uuringu tulemused. Konkurents turundussektoris on aastaga kerkinud ja igale teisele turundajale on uut tööd pakutud.
49 protsenti turundajatest on saanud kutseid uuele töökohale kandideerimiseks, selgus uuringu tulemustest.
Foto: Unsplash

Turundajate palgaootus on töökohta vahetades 2523 eurot kätte, mida on 5 protsenti vähem kui eelmisel aastal samal ajal, ületades reaalselt teenitavat palka 717 euroga ehk palgasurve on 28 protsenti. Võrreldes eelmise aastaga on turundajate oodatav palk langenud 5 protsenti ja palgasurve vähenenud kolm protsendipunkti.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456