Autor: Helen Roots • 7. märts 2024

Manpoweri tagurpidi-töölekaasa

21. veebruar pakkus nii mõneski töökohas põnevaid hetki, sest algatus "Tööle kaasa!" kutsus töötajate järeltulijaid vanemate töömaailma avastama. Manpoweri kollektiivi seas leidis idee innuka vastuvõtu ning tõi kaasa üllatusi ja südantsoojendavaid hetki.
Kirke Manpowerist varjutas “Tööle kaasa!” algatuse raames haiglas oma ema ja soovitab teistelgi oma vanemate töökohtadele külla minna.
Foto: Erakogu
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456