Autor: Helen Roots • 3. aprill 2024

Kogemus: väärtuspõhine kultuur töögrupi toel

Millest alustada, kui ettevõttel puudub nii personalijuht kui -poliitika ning töötaja soovitusindeks on pealegi negatiivne? Hindamatut kogemust jagavad Grant Thornton Balticu personalijuht Marge Litvinova ja värbaja Kätlin Treima.
Grant Thornton Balticu värbaja Kätlin Treima ja personalijuht Marge Litvinova kirjeldavad, kuidas käivitada ettevõttes olematu personalistrateegia.
Foto: Grant Thornton Baltic

Aasta oli 1992, kui Grant Thornton Baltic oma tegevust alustas, ent personaliteemadega ning töötajakogemuse kujundamisega hakati teadlikumalt tegelema aastal 2017, esimese personalijuhi ametisse asudes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456