Autor: Personaliuudised.ee • 8. aprill 2024

Selgusid ihaldatuimad ametid ja populaarseimad tööandjad

Kümnele kõige populaarsemale ametikohale kandideeris esimeses kvartalis kokku pea 8000 töövõtjat, näitab CVKeskus.ee tööportaali värske statistika. Suurimad tõmbetegurid olid võimalus teha kaugtööd, arenguvõimalused, töö- ja eraelu tasakaal ning ootuspäraselt ka avalik palgapakkumine.
Laotöötaja töökoht on populaarsuse pingereas teisel kohal.
Foto: Raul_Mee

Enim soovitud ametikoht oli esimeses kvartalis andmesisestaja, kuhu kandideeris rohkem kui 1100 inimest. Praegu on suurimaks tõmbeteguriks tööturul kaugtöövõimalus. Andmesisestajat otsis oma meeskonda andmetöötluse ja analüütika ettevõte, mis just nimelt eemalt töötamise võimalust pakubki.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456