Autor: Liis Paiste, SOL Baltics OÜ Baltikumi kommunikatsioonipartner • 10. aprill 2024

Mõjukaim personalijuht 2023 – Evely Gorobinski

2023. aasta novembris valis personalijuhtimise ühing PARE juba seitsmendat aastat järjest Eesti mõjukaimat personaljuhti ja tunnustas personalivaldkonna tegijaid. Sel korral pälvis tunnustuse SOL Baltics Baltikumi personali- ja kvaliteedijuht Evely Gorobinski, kes juhib SOLis kestlikkuse ja äriarenduse üksust.
Mõjukaim personalijuht Evely Gorobinski
Foto: Raul Mee

Meil on hea meel tuua teieni lugu kogenud personalijuhi mõtetega hiljutise tunnustuse üle ja kutsume avastama tema tundeid ja kogemusi selle erilise tiitli valguses, mis on kahtlemata üks suurimaid tunnustusi personalijuhtimise valdkonnas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456