Autor: Annela Mets, Recruri turunduse- ja kogukonnajuht • 25. aprill 2024

Milline on atraktiivne tasusüsteem 2024. aastal?

Võime avastada end olukorrast, kus olemasolev organisatsiooni tasu- ja/või kompensatsioonisüsteem ei täida enam oma eesmärki, ei ole toeks uute töötajate värbamisel ega ka olemasolevate hoidmisel. Tihtilugu iseloomustab mittetoimivat tasusüsteemi kõrge tööjõuvoolavus, pikk värbamiseprotsess ja ametikoha täitmise aeg ning ka ettevõtte eesmärkide mittetäitmine.
Cohortsi asutaja Evert Kraav ja Recruri tegevjuht Marit Alaväli
Foto: Recrur

Et teada saada, milline on tänavu atraktiivne tasusüsteem, jagas tasustamise ekspert ja ettevõtte Cohorts asutaja Evert Kraav oma pikaajalisel kogemusel põhinevaid soovitusi Recruri märtsikuisel hommikuseminaril Mektorys.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456