Autor: Personaliuudised.ee • 3. juuni 2024

Muutuvtunni projekt saab jätku, ministeerium ootab tagasisidet

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium ootab partnerite tagasisidet töölepingu seaduse muutmise eelnõule, millega võimaldatakse paindliku tööaja kokkuleppeid. Eelnõu on jätk muutuvtunni kokkulepete projektile.
Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo
Foto: Andras Kralla

Esimesele kooskõlastusringile läinud eelnõuga luuakse tööandjale ja töötajale võimalus sõlmida paindliku tööaja kokkuleppeid ehk teha lisatöötunde töötajal, kes omandab haridust, on vanaduspensioniealine, vähenenud töövõimega või kellele on see võimalus ette nähtud kollektiivlepinguga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456