Autor: Personaliuudised.ee • 4. juuni 2024

Tippjuhid leiavad, et värbamine on liiga aeglane

Ligi 63% Eesti tippjuhtidest sooviks näha avatud positsioonide kiiremat täitmist, selgus Teamdashi, Fontese ja EBSi koostöös tehtud uuringust “Juhtide ootused värbamise funktsioonile”.
“Kui juht ei saa aru, et värbamine on oluline, siis ta pole õigel kohal,” kommenteeris A. Le Coqi tegevjuht Jaanus Vihand uuringu tulemuste avalikustamisel.

Nii tippjuhid kui personalispetsialistid nõustuvad, et värbamine on ettevõtte jaoks strateegilise tähtsusega funktsioon – seejuures 54% tippjuhtidest usub, et just nendest sõltub organisatsiooni võimekus värvata parimaid talente. “Kui juht ei saa aru, et värbamine on oluline, siis ta pole õigel kohal,” kommenteeris A. Le Coqi tegevjuht Jaanus Vihand uuringu tulemuste avalikustamisel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456