Autor: Personaliuudised.ee • 14. oktoober 2022

Personali Praktik, oktoober 2022

Kruiis kriiside vahel.

Viimased aastad on olnud, ütleme nii, et huvitavad. Niipea, kui olime saanud koroonakriisis jalad jälle maa peale, algas sõda ja nüüd oleme kõigi varasemate katsumuste kuhja otsas energia- ja majanduskriisis. Personalijuhtimises on kõigis neis olukordades tulnud leida uusi sobivaid lahendusi ja viia kiiresti ellu vajalikud muudatused.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456