Autor: Pille-Riin Pillav • 3. august 2021

Finestmedia personalijuht: kaugtöö plusside kõrval tuleb märgata ka ohte

See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöörežiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, kirjutab Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav

Kaugtöö tegija märgise pälvinud Eesti IT-ettevõte Finestmedia, kus on distantstööd praktiseeritud juba aastaid, julgustab oma meeskonda tegema 100% kaugtöö asemel pigem kontori- ja kodurežiimi kombineerivat hübriidtööd.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456