Autor: Julia Jolkin • 19. august 2021

Julia Jolkin: digilusikas suus, silmaklapid peas

Mõista-mõista, kes see on. Tegemist on suhteliselt noore ametiga. Pea iga ettevõte otsib endale mõnda, kuid kogenud spetsialiste on Eesti turul üpris raske leida. Palgatase on kõrge, sest turg on rahvusvaheline. Amet õpitakse selgeks enamasti töökohal, sest koolid õpetavad aegunud võtteid. Mõtlesid arendajale, eks? Räägime hoopis värbajatest.
IT-värbaja ja ettevõtte IT Talenti asutaja Julia Jolkin

Selles suhtes liikus mõte õiges suunas, et kõige kõvemat nime on värbajad ja source’ijad endale IT-sektoris teinud. Sealsed massiivsed töömahud, suur koormus ning kohalikke IT-spetsialistide puudus on viinud innovatiivsete lahenduste leidmise ja töö maksimaalse optimeerimiseni. Ei tehta ühtegi ülearust liigutust. Kui peame aga silmas meie vähenevat, vananevat ja üha sagedamini töökohti vahetavat töötajaskonda, tabab samasugune kriis varsti teisigi. Juba ongi tabanud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456