Autor: Joosep Põllumäe, Elisa valdkonnajuht • 25. märts 2022

Kaugtöö on lisanud koosolekutele uue tahu

Varem peamiselt selgetele eesmärkidele pühendatud koosolekud on kaugtöö valguses saanud juurde uue tahu, sest lisaks otsuste langetamisele ning info vahetamisele on need muutunud pea ainsaks osaks tööpäevast, mis pakub inimestele sotsiaalset suhtlust.
Joosep Põllumäe, Elisa valdkonnajuht.
Foto: VIDEAL

Kodukontorite ja videokoosolekute valguses on kohtumiste struktuur üksjagu muutunud. Kui kontoris istuti ühise laua taha, hakati asjast rääkima ning mindi pärast laiali, siis hajusa töö ajastul tuleb arvestada, et nii koosoleku alguses kui ka lõpus soovivad inimesed end tunda veidi vabamalt. Kuigi see ei pruugi tunduda produktiivne, siis loob tühjast-tähjast jutustamine soodsa pinnase paremate tulemuste saavutamiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456