Autor: Kristine Jarve • 26. august 2022

Deloitte'i uuring paljastab pandeemia valu: iga teine naine tunnistab tööl läbipõlemist

Kuigi paljud tööandjad on kõvasti pingutanud, et pandeemia esimesest aastast õppida, näiteks rakendades hübriidseid töömudeleid, on koroonakriis tekitanud naistes stressi ja pinget ning läbipõlemine on jõudnud murettekitavalt kõrgele tasemele, kirjutab Deloitte’i Baltikumi juhtivpartner Kristine Jarve ettevõtte uuringu „Women at Work Global Outlook“ kokkuvõttes.
Foto: Pexels

Paljud naised on teinud karjääri ja elu puudutavaid otsuseid, mis on tingitud nende kogemustest pandeemia ajal. Mõnele on see tähendanud uute, paindlikumate töövormide otsimist, teiste jaoks töökohalt või tööturult tervikuna lahkumist. Uuringu tulemused toovad esile olulisi probleeme, kuid näitavad ka nende organisatsioonide positiivset mõju, kes on võtnud vastu õigeid otsuseid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456