Autor: Kadri Mägi-Lehtsi, Roche Eesti OÜ tegevjuht • 25. november 2022

Juhtimine ei ole igav, vaid pidevalt arenev ja arendav tähenduslik tegevus

Mind ajendas mõtteid jagama Personaliuudistes 15. novembril avaldatud Raimo Ülavere 8 müüdi blogipostitus. Raimo blogi ja ülesastumised on alati nauditavad ja selge sõnumiga, selle eest au ja kiitus! Mõnikord on mul aga siiski soov astuda dialoogi ja esitada teine vaatenurk.
Kadri Mägi-Lehtsi konverentsil Coaching 2022
Foto: Raul Mee

Niisiis, kommentaarid Raimo kirjeldatud müütidele, mis võivad siiski olla ka kasutatavad võimalused juhtimises.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456