Autor: Liis Amor • 25. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööandja ravikindlustus muudab ettevõtte atraktiivsemaks

Seekordses saates kõnelesime sellest, mis kasu oleks tööandja ravikindlustusest. Vasakult: Dekla Uusma (ERGO), Kairit Luht (If) ning Mihhail Prokopjev (BTA).
Foto: Andras Kralla
Äripäeva raadiosaates „Fookuses on kindlustus“ oli juttu sellest, kuidas oleks abi vabatahtlikust ehk tööandja ravikindlustusest ajal, mil tavapärase riikliku ravikindlustuse omaja jaoks on järjekorrad endiselt väga pikad.

Mida tööandja ravikindlustus endast kujutab ja mida sellega hüvitatakse, kui ruttu ja milliste eriarstide juurde sellega pääseb ja kas leping katab ka visiiditasu? Küsimustele vastasid Kairit Luht If Kindlustusest, Dekla Uusma ERGO kindlustusest ja Mihhail Prokopjev BTA Kindlustusest, mis kõik Eestis eraravikindlustust pakuvad. Saadet juhtis Liis Amor.

Saadet toetab Eesti Kindlustusseltside Liit.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456