Autor: Indrek Mäe • 4. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinki tulevikust ja töötajate värbamisest

Tallinki juht Paavo Nõgene tõi välja, et Tallink müüs hiljuti kaks laeva, mis tähendab, et varem välja prahitud kolme laeva asemel oli neil neid nüüd üks. „See vähendas meie tulusid 10 miljoni euro võrra,“ sõnas Tallinki juht. „Kui liidame kahjud kokku, annab see ligi 27 miljonit eurot – selles olukorras puhaskasumi vähenemine kõigest 6 miljoni euro võrra näitab, et Tallinki meeskond tegi väga head tööd, toomaks välja tulemuse, mis meid minimaalseltki rahuldaks.“
Foto: Andras Kralla
Reedeses hommikuprogrammis aitab Tallinki eile avaldatud majandustulemusi pulkadeks lahti võtta laevafirma juht Paavo Nõgene, kes võtab seisukoha ka Eestis lahvatanud dopinguskandaali suhtes. Samuti kuuleme, miks on mõistlik praegu kütuse hind fikseerida ning mis saab tulevikus Tallinki dividendist.

Suurimatest vigadest, mida tööjõupuuduse käes vaevlevad ettevõtted teevad, annab värske uuringu põhjal ülevaate Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder.

Veel kuuleme värskeid emotsioone Eesti tippmaletajalt, Aeroflot Openil oma elu tippsaavutuse teinud Kaido Külaotsalt.

Energiamärgiste uuest määrusest ning selle mõjust kinnisvarahindadele räägib EKVÜ eestseisuse liige Liina Laas.

Hommikuprogrammi veavad Indrek Mäe ja Priit Pokk.

Kuulake saadet "Hommikuprogramm" Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456