16. detsember 2020

Kuidas arendada ettevõtet ja viia ellu muudatusi

2020. aastal on olnud palju ootamatutuid muutusi, koroonaviirus sunnib meid uues olukorras kiirelt kohanema.
Saatejuht Heidi Saar (vasakul), Talentor Estonia personaliotsingu konsultant Külli Gutmann, Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder ja arengumentor Elar Kilumets.
Foto: teabevara.ee

Kuidas ettevõttes kätt pulsil hoida ja protsessidesse nii sekkuda, et kohanemine oleks tulemuslik ja kogu kollektiivi kaasav, annavad nõu juhtide ja organisatsioonide arengumentor Elar Kilumets, Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder ja Talentor Estonia personaliotsingu konsultant Külli Gutmann.

Seeder toob välja selle, et juhtidele on ilmselt praegu paras väljakutse ka see, kuidas töötajatega rääkida, kui ei tea, mida inimestele öelda või mida neilt üldse küsida. „Segased ajad teevad suhtlemise keerukamaks ja kindlasti ka emotsionaalsemaks, millega ei olda ettevõtetes väga harjutud tegelema. Inimestel on emotsioonid ja tunded, aga me ajame siin äriasja – kuhu need tunded mahuvad?”

„Tunded jätke koju,” lisab Killumets.

„Teabevara tundi” juhib Äripäeva teabevara vanemtoimetaja Heidi Saar.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456