Autor: Kai Saard • 19. august 2021

Teenusedisaini koolitusprogramm aitab Rimil äriväljakutseid lahendada

Rimi osales Erasmus+ rahastatud ja Tallinna Ülikooli, Maastrichti Ülikooli, Riias asuva Stockholmi Kõrgema Majanduskooli ja teenusedisaini ettevõtte Brand Manual ühiselt loodud teenusedisaini koolitusprogrammis, millest seekordses „Õppetunniˮ saates peaasjalikult juttu tulebki. Lisaks räägime laiemalt Erasmus+ programmist ja sellest, millised on seejuures täiskasvanuhariduse võimalused.
Vasakult Vaido Padumäe, Anne Hütt, Külliki Tafel-Viia ja Katre Savi.
Foto: Andres Laanem

Stuudios on Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri asejuhataja Anne Hütt, Rimi Eesti tegevjuht Vaido Padumäe ning Tallinna ülikooli teenusedisaini koolitusprogramm projekti juht Külliki Tafel-Viia. Saate võtab kokku EPALE saadik Katre Savi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456