Autor: Kai Saard • 7. september 2021

Kuidas viia ettevõtte rahulolu-uuring järgmisele tasemele?

„Töö ja palgaˮ saates tuleb sel korral juttu rahulolu-uuringutest ja sellest, kuidas saab ajakohaste ja läbimõeldud rahuolu-uuringute abil parandada ning tõsta ettevõtte juhtimiskvaliteeti ja organisatsioonikultuuri.
Motichecki juht ja asutaja Martin Rajasalu ning töötukassa personalijuht Kristiina Palm
Foto: Andres Laanem

Räägime, millised on rahulolu mõõtmise suurimad trendid, kuidas motiveerida töötajaid rahulolu-uuringule vastama ning mida ja kui tihti üldse küsida. Juttu tuleb ka sellest, mida teha siis, kui töötajad jätavad uuringule vastamata ning mida lõpuks saadud andmetega peale hakata.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456