27. aprill 2023

Individuaalne õpitee tagab õppijale parima arenguvõimaluse

Haridusvaldkonna arengukava aastani 2035 seab sihiks, et meie täiskasvanute õpivõimalused on valikurohked ja kättesaadavad ning liikumine haridussüsteemis on sujuv. „Õppetunni“ saates uurime, milline on individuaalsete õpiteede käsitlus täiskasvanuhariduse kontekstis ja miks see teema on aina olulisem.
Merlin Tatrik (vasakul), Brett Lemsalu ja Ulla Kamp.
Foto: Katre Savi

Selleks, et teema käsitlus oleks võimalikult konkreetne, uurime Heateo Haridusfondi 2019. aastal käivitatud haridusjuhtide praktikaprogrammi loomise ja toimimise põhimõtteid.

Saates on külas haridus- ja teadusministeeriumi täiskasvanuhariduse valdkonna juht Merlin Tatrik, Heateo Sihtasutuse koolijuhtimise valdkonna juht Ulla Kamp ja tehnoloogiaettevõtte Wise personalitoimingute tiimi juht Brett Lemsalu. Saadet juhib Katre Savi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456