Autor: Tarmo Virki • 31. oktoober 2023

Idufirmad koondavad, kuid neil ei lähe tingimata halvasti

Kuigi idufirmad teatavad järjepanu pankrotist, töötajate koondamisest ja raskustest raha kaasamisel, siis sektoris ei ole asjalood üldse nii dramaatilised, kui võib pealkirjadest tunduda, selgitas saates "Kuum tool" äriinglite võrgustiku EstBAN uus juht Lauri Antalainen.
EstBANi president Lauri Antalainen on start-up sektori lähituleviku suhtes optimislik.
Foto: Andras Kralla
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456