Autor: foundME • 11. oktoober 2023

TOP10: koondamislaine idufirmades

Majanduslangus jõudis möödunud talvel idusektorisse ja paljud ettevõtted on märgatava osa töötajatest koondanud kas sunniviisiliselt või vabatahtlikult. Sellel nädalal teatasid ka Cleveron ja Clevon, et mõlemad koondavad umbes viiendiku töötajatest. Äripäeva teemaveeb FoundMe koostas suurimatest koondajatest edetabeli.
Clevoni iseliikur Vilniuses
Foto: Tarmo Virki

10. TESTLIO

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456