1. veebruar 2024

Digitaalse õpiajastu väljakutse: pakkuda motiveerivat ja atraktiivset õpikogemust

Värskes “Õppetunni” saates räägime digiajastu koolitusprogrammide väljakutsetest: kuidas muuta õppimine tehnoloogiliste uuenduste ning eri õppemetoodikate ja -tehnikatega efektiivsemaks ja kaasahaaravamaks.
Anni Sild, Katre Savi ja Julia Jolkin.
Foto: Andres Laanem

Kuidas luua õpitee, mis arvestab õppijate erineva kognitiivse võimekuse, erinevate ootuste ja vajadustega, aitab säilitada õppija motivatsiooni, pakub mängulisi elemente ja väärtuslikku interaktsiooni kaasõppijatega ning võimaldab efektiivselt kohandada õppesisu õppija vajadustest lähtuvalt.

Külalisteks on BCS Koolitus tegevjuht Anni Sild ja värbamisagentuuri IT Talent asutaja ja juht Julia Jolkin. Räägime BCS Koolituse veebiplatvormist Skillaby, mis aitab lihtsustada ja automatiseerida töötajate sisseelamise koolitusprogramme ning IT Talent värbajate akadeemiast, kus IT värbajatele vajalikud oskused: produktiivsus, tehisintellekt ja automatiseerimine antakse edasi parimat õpikogemust silmas pidades.

Saatejuht on Katre Savi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456