Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 14. veebruar 2024

SPAMINAR lõõgastav spaa ja tegus seminar käsikäes

Koolituspäev või konverents ei pea olema üks lõputuna tunduv päev puust taburetil istudes, vaid hoopis meeleolukas uute teadmiste omandamine, mis päädib maitsva söögi, kuuma sauna ja sooja basseiniga.
Uus ja avar rituaalisaun Viimsi SPA laienenud saunakeskuses
Foto: RAUNO LIIVAND

Seda, millised soovid konverentsi- või seminarikorraldajal täpsemalt on, selgitatakse välja üheskoos ning plaan pannakse paika nii, et lõpptulemus istub valatult igaühele otsekui rätsepatööna valminud ülikond. Nii käib see vähemalt Tallinnas Viimsi SPAs, Saaremaal Grand Rose SPAs ning Narva-Jõesuus Meresuu SPA& hotellis, kus klientide soovidele vastavalt sobiv pakett kokku sätitakse.

Tiimipäevad, talvepäevad, motivatsioonipäevad, suvepäevad, konverentsid – olgu sündmus milline tahes, võiks ja peaks see nii korraldaja kui iga osaleja jaoks olema meeleolukas, hariv ning meeldejääv. Täpselt sama tähtis, kui ekraanidele kuvatav informatsioon ja omandatav materjal, on ka sellele järgnev meelelahutuslik pool. Uute teadmiste saamiste kõrval on ju igati meeldiv, kui päev maitsva söögi, sauna ja basseinimõnudega lõõgastava punkti saab.

Võimalusterohkus sai valikul otsustavaks

Viimsi SPA konverentsikeskuses on kõik võimalused ühe toreda sündmuse korraldamiseks olemas. Meil on neli erineva suurusega Viimsi Kino saali, kõige suurem neist mahutab kuni 130 inimest. Lisaks 3 eriilmelist konverentsisaali, suurim mahutab kuni 80 inimest,” tutvustab võimalusi Spa Tours OÜ korporatiivsegmendi müügijuht Piret Randveer.

Lisaks ootab külastajaid ka spaa-ja saunakeskus, vaid täiskasvanutele mõeldud SPA18+ ja SPA18+Lounge ala, kus saab mugavalt enda inimestega koos olla ning buffet restoran ja inglise stiilis Black Rose pubi.

“Miks mitte end töökaaslaste või sõpradega proovile panna Atlantis H2O veekeskuse liutorudes või teha üheskoos läbi mõni tore rühmatreening meie pädevate treenerite käe all? Viimsi SPA spordiklubis on läbi kahe korruse asuv avar jõusaal ning sobivaid rühmatreeninguid igaühele joogast jõutreeningute ning suppamiseni välja,” lisab Piret Randveer.

Viimsi SPA Siriuse saal

Mugav suhtlus ja planeerimine

Hansab AS’I turundusjuht Britta Kalbach räägib, et nende ettevõte korraldas ürituse Viimsi Spas 2023. aasta sügisel. “Planeerimine sai alguse juba mitu kuud varem, kus esmalt tutvusime Viimsi SPA hotelli ja tema teenuste valikutega, käisime kohapeal mitmed korrad erinevaid detaile uurimas ja täpsustamas,“ meenutab ta.

Nende konverentsi korraldamisel oli mitmeid erinevaid osapooli ja partnereid, erinevaid tehnilisi lahendusi, demoseadmed jne. „Hotelli poolelt sujus suhtlus ja kommunikatsioon mugavalt. Kõik oli hästi organiseeritud, teenindajad olid sõbralikud ja abivalmid. Osalejad kiitsid mugavaid kinotoole ning kohvipause ja rikkalikku lõuna- buffet,“ jäi Kalbach sündmusega igati rahule ning lisab, et just sealsamas plaanitakse plaanitakse üritusi edaspidigi läbi viia.

Suur pluss – Tallinna lähedal, kuid samas pisut eemal

Viimsi SPA kasuks otsustas ka Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuur. „Viimsi SPA kasuks mängib see, et asub Tallinnale lähedal, aga samas siiski väljaspool Tallinnat - vaid 15minutilise autosõidu kaugusel pealinna südamest. Tavaliselt on pooled meie koolitustel osalejatest Tallinnast ja teine pool mujalt Eestist. Neile, kes Tallinnast tulevad, on Viimsisse transport esiteks tasuta ning lühikese sõidu kaugusel, samas aga ka piisavalt kaugel, et tuua neid oma tavapärasest keskkonnast välja,“ ütleb Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri koolitusspetsialist Caroline Männik.

Menüüs nii veganroad, kui ka gluteeni- ja laktoosivabad ampsud

Oma sündmustel on nad alati tellinud ka kohvipause. Pakutavast menüüst leiab kõigi osalejate eelistustele vastavaid suupisteid, näiteks vegan, gluteenivaba ja laktoosivaba valikuid. Sobivad lõunasöögivõimalused on leitud buffeest ning õhtusööki nauditakse tavaliselt pubis. „Toidud on mõlemal juhul väga maitsvad,“ kinnitab Männik.

Tavaliselt on Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri poolt korraldatavad üritused viiepäevased ning just seetõttu on eriti hea, et nautida saab ka spaa- ja saunakeskust.

Saaremaal ja Narva-Jõesuus suurimad saunakeskused

Saaremaal Kuressaares asuv Grand Rose SPA hotellis ootab külalisi Saaremaa suurim saunakeskus, mitmekesised hoolitsused, hinnatud A la Carte restoran Rose. Konverentsiruumide osas tehakse koostööd hotelli kõrvalmajas asuva TalTech Kuressaare Kolledžiga, kuhu kaetakse kohvipausid. Sealne kõige suurem saal mahutab kuni 120 inimest.

Saaremaa Grand Rose SPA

Narva-Jõesuus, Eesti pikima liivaranna vahetus läheduses ootab Meresuu SPA&hotell, kus mitmete saalide ja konverentsiruumide kõrval on võimalik nautida mõistagi saunu, veemõnusid, nii buffet kui A la Carte restorani “Meloodia”. Hotellis asub ka jõusaal ning on võimalik osa võtta rühmatreenigutest.

ETI Koolitus on just selle spaahotelli klient olnud juba pikalt. “Meie jaoks on oluline hotelli asukoht ja mugav ligipääs, mis muudab koolituste korraldamise ja osalejate majutuse lihtsaks. Teiseks on kogemus hotelli teenindusega alati olnud suurepärane,” kiidab ETI Koolituse turundusjuht Tatjana Juusu.

Juusu sõnul on Meresuus asuvad konverentsiruumid alati puhtad, mugavad ja tehniliselt hästi varustatud. ”Koolituste läbiviimiseks tellime ka kohvipause. Oleme nende mitmekesisuse ja kvaliteediga väga rahul,” sõnab ta.

ETI Koolitus nimetab Meresuu Spa suureks plussiks ka sealseid saunu, mida osalejad aktiivse õpipäeva lõpetuseks kasutavad. „Nende hulgas on lemmikuks saanud soome saun ning aurusaun,“ teab Juusu ka selles valdkonnas kindlad lemmikud välja tuua.

Lõõgastunud inimesed on rahulolevamad töötajad

Kõikides Spa Tours OÜ spaades toimuvad igal nädalal saunameistrite juhendamisel erinevad saunarituaalid ja neid on võimalik tellida ka seltskondadele eraldiseisvalt. “See on samuti üks põnev ja mõnus viis kuidas enda tiimiga koos lõõgastuda. Alati tasub küsida võimalusi enda seltskonnale, et oleks võimalik kokku panna just kliendile sobilik pakkumus, tema soove ja mõtteid arvesse võttes. Üheskoos sünnivad alati vahvad ja meeleolukad sündmused,” julgustab Randveer ühendust võtma.

Viimsi SPA spaa-ja saunakeskus
Foto: Andre Altjoe
Meresuu SPA koosolekuteruum
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456