Autor: Personaliuudised.ee • 9. mai 2023

Tööstressi kogeb enam kui kolmveerand töötajatest

Lausa 78% eestlastest on viimase kuue kuu jooksul kogenud tööstressi ning 72% on tööl läbi põlenud, selgub CV-Online’i värskest uuringust. Võrreldes uuringu tulemusi 2021. aasta omadega on tööstressi tase tõusnud 7%.
Stress vaevad suurt osa meie töötajatest.
Foto: Meeli Küttim

Uuringus selgus, et töötajad tunnevad, et inimesi kollektiivis väärtustatakse erinevalt ning ebaõiglaselt. CV-Online uuris, kui tihti ebavõrdseid momente esineb – 27% vastas, et mõnikord, 23% tihti ning 11% iga päev.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456