• 01.03.16, 13:28
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Hilton hakkab töötajaid palkama

Balti riikide esimene Hiltoni hotell Hilton Tallinn Park kuulutas välja konkursi töötajate leidmiseks 20 ametikohale, lähiajal värvatakse hotelli veel 80 inimest.
Hilton Tallinn Park hotelli ehitus jaanuaris 2016
  • Hilton Tallinn Park hotelli ehitus jaanuaris 2016 Foto: Andras Kralla
„Otsime oma tiimi entusiastlikke kõrgelt motiveeritud inimesi. Hilton Tallinn Park hotelli meeskonnaliikmeid ootab töö rahvusvahelises ettevõttes, kus on mitmekülgsed karjäärivõimalused,” rääkis hotelli personalijuht Ulvi Parksepp.
Hilton Tallinn Park värbab peamiselt külaliste teenindamisega seotud personali, näiteks vastuvõtu- ja restoranitöötajad ning toateenindajad. Hotellis asuvasse spaasse oodatakse tööle spaaterapeute ja -teenindajaid, restoran ja kohvik-baar värbavad ettekandjaid ja baaritöötajaid. Parksepa sõnul on nad kohal ka järgmisel nädalal Tallinnas toimuval töömessil.
Allikas: Äripäev

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 17:11
Kuidas saada kaks ühes – tegus seminar ja meeldejääv loodusmatk?
Sobiva seminariruumi leidmine, mis oleks pealinnast piisavalt kaugel, et pakkuda rahu, kuid samas varustatud kõigi vajalike tehniliste lahendustega, on keeruline leida. Veelgi keerulisemaks läheb paiga leidmine siis, kui peale seminari oleks soov ka mõnus matk korraldada, jalgrattaga sõita või lihtsalt maitsvat toitu nautida. Ent selline koht on olemas – Aegviidu Tervisedepoo just seda kõike pakub.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele