Autor: Personaliuudised.ee • 10. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nortali Soome üksuse juhiks ja grupi äriarendusjuhiks saab Harri Koponen

Nortali Soome üksuse juht ja grupi äriarendusjuht Harri Koponen
Rahvusvahelise ärikonsultatsioonide ja tarkvaraettevõtte Nortal äriarendusjuhiks grupi tasandil ja Soome üksuse juhiks saab veebruarist Harri Koponen, kes on varem pikka aega juhtinud telekommunikatsiooni valdkonnas suurettevõtteid nagu Sonera Soomes, Tele2 Rootsis ja Wataniya Kuiveidis.

Nortali tegevjuhi ja asutaja Priit Alamäe sõnul annavad Harri Koponeni pikaajaline kogemus valdkonnas, rahvusvaheline võrgustik ja isikuomadused olulise panuse nii Soome äriükskuse kui ka terviklike teenuskontseptsioonide arendamisse. „Täname Juha Laakkoneni, kes on meie Soome äriüksust viimased kolm aastat juhtinud ja mänginud olulist rolli Nortali edus Soomes,” lisas Alamäe. 

Harri Koponeni sõnul on võimalus asuda Nortali Soome üksust juhtima ja äri arendamisega tegelema grupi tasandil põnev ja väljakutseid pakkuv. „Nortali lähenemine on unikaalne, pakkudes globaalsetele ja olulistele probleemidele täisteenusena lahendusi, mis hõlmavad kõike alates strateegiast kuni tehnoloogiani,” lisas Koponen.

Nortal on rahvusvaheline strateegiliste muutuste ja tehnoloogia täisteenust pakkuv ettevõte, mille klientide hulka kuuluvad valitsused ja juhtivad ettevõtted üle maailma. Nortali eesmärk on arendada keeruliste protsesside lihtsustamise ja optimeerimisega sujuvalt ja efektiivselt toimivat ühiskonda. Nortal juhib projekte ligi kahekümnes riigis ja annab tööd enam kui 500 spetsialistile, kes korraldavad kvaliteetseid, ärikriitilisi ja suure ühiskondliku mõjuga projekte Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas.

Allikas: Nortal

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456