Personalitöötajad mõtlevad pea kogu tööpäeva sellele, kuidas luua organisatsioonis tervislik töökeskkond ja suurendada töötajate heaolu, seetõttu võib tunduda üllatav, kui paljud neist eiravad omaenda heaolu.

- Stressi on olnud inimestel kogu aeg, ka koopainimestel. Praeguse aja tehnoloogia kiire areng on aga muutnud kõik silmapilkseks ja me peame kohanduma, et tempoga sammu pidada.
- Foto: pixabay.com
Piiratud ressursside tõttu võtavad inimesed endale rohkem ülesandeid, töötavad pikemat aega ja peavad vähem pause. Ettevõtted peaksid pingutama, et neid inimesi kaasata, rohkem kuulata, võimaldada neil osa saada äritegevusest ja kasumist (nagu näiteks John Lewise partnerlusprogramm), pakkudes neile töökohal rohkem toitu nii kehale kui ka hingele. Paraku nähakse heaolu endiselt kastina, kuhu saab teha risti või linnukese, ja väga vähesed organisatsioonid on südamega asja juures.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Olgu tegu era- või firmapeoga, pulma või sünnipäevaga, neis kõigis on üks asi, mis jääb meelde ning muudab atmosfääri – see on kokteil. Soovist sündmusest meeldejääv teha ning klassikaks kujunenud rumm-koola segust midagi põnevamat pakkuda, sai alguse Hans Kaigase loodud mobiilse kokteiliteenuse ettevõte Booze Mule.