Autor: Kairi Oja • 11. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Patty McCord: vabadusest ja vastutusest kantud töökultuur

Patty McCord toob organisatsioonideni Silicon Valley juhtimiskultuuri, värsked ideed ja innovatsiooni, pooldades radikaalse aususe praktiseerimist töökohal.
Personalijuhtimise valdkonna arvamusliider Patty McCord
Foto: erakogu

Patty McCord usub, et korporatiivse personalijuhtimise aegunud mõtteviis on tänapäeval ajale jalgu jäänud ning enamasti raisatakse vanaviisi tegutsedes üksnes aega ja ressursse. Ta kutsub nii juhte kui ka personalitöötajaid üles kasutama värsket, radikaalset lähenemist ning vajaduse ja võimaluse korral mõtestama seniseid paradigmasid uues võtmes ümber.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456