Autor: Personaliuudised.ee • 9. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõte ei tea, kui palju töötajad vestlusrakendusi kasutavad

Uuringud näitavad, et töötajad kasutavad sageli vestlusrakendusi, et tööteemadel suhelda, nii võivad aga organisatsioonides tekkida regulatiivsed ja küberriskid.
Foto: Pixabay

Rohkem kui pooled (53%) töötajatest kasutavad vestlusrakendusi (nt WhatsApp) kuni kuus korda päevas, et tööl omavahel suhelda, selgus Speakapi korraldatud uuringu tulemustest. Ligi viiendik (16%) töötajatest aga ütles, et nende personaliosakond ei ole sellest teadlik.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456