Autor: Talentor Estonia • 1. november 2019

8 tulevikusuunda, mida iga värbaja teadma peaks

Millised on olulised globaalsed trendid tööturul? Millised on järgmise 20 aasta väljakutsed ning kuidas nendeks tööandjatena ja värbajatena valmistuda? Santi Garcia, futureforwork.com autor ja futuroloog andis sellest ülevaate Barcelonas iga-aastasel Talentori Summitil.
Foto: Pixabay

#1 Kiire kasv

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456