11. november 2019

Normaalne ülemus või psühhopaadist diktaator?

Hiljuti sattusin lugema üht artiklit juhist, kes juba alguses rõhutas, et temal ei ole alluvaid, vaid meeskond. See kõnetas mind ja pani mõtlema. Tundub, et meie ühiskond on jõudnud ilusate sõnade ajastusse. Mõtlen selle all eelkõige võimalust meedia ja sotsiaalmeedia kaudu sõnu võimendada, samal ajal nende eest vastutust võtmata.
Koolitaja Kaido Pajumaa arutleb ülemuse rolli üle

On ju selge, et eelkõige Instagramis ja Facebookis loovad miljonid inimesed oma elust muljet, mitte ei dokumenteeri seda – nad näitavad teistele inimestele ainult seda üle võimendatud külge oma elust, mis võiks neid maalida ideaalseks, edukaks ja ihaldusväärseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456