Autor: Kei Karlson • 20. jaanuar 2020

Kuidas luua õppivat organisatsiooni? Vestlus Nigel Paine’iga

Õppiv ettevõte ei tähenda seda, et kõik õpivad. See tähendab hoopis seda, et kõik inimesed jagavad oma teadmisi ja kogemusi ning rakendavad uued teadmised ka kohe tegudesse, ütleb L&D (Learning & Development) maailmas hinnatud autor, õpetaja, podcaster ja Learning Now TV looja Nigel Paine.
Nigel Paine ütleb, et e-õpe ja kursused on õppimisprotsessis kindlasti omal kohal, aga nad ei tohiks olla L&D eesmärk omaette.
Foto: Volarre

See, kuidas mul õnnestus Paine’iga vestelda, on ehe näide õppimisest kõige otsesemas mõttes. Samal päeval, kui saatsin Nigelile LinkedInis teate, et tema töö on mulle suureks inspiratsiooniks ja tahan teda selle eest tänada, saatis Nigel mulle vastu kirja, et jagab minuga meeleldi oma teadmisi ja tahab vastutasuks rohkem teada sellest, mida mina idufirma maailmas õppinud olen.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456