Autor: Personaliuudised.ee • 30. jaanuar 2020

Unistuste tööandja 2020 on Elisa Eesti

Eile, 29. jaanuaril kuulutati juba seitsmendat korda välja „Unistuste tööandja” konkursi üldvõitja, kelleks 2020. aastal nimetati Elisa Eesti AS. Avaliku sektori arvestuses noppis tiitli Keskkonnaagentuur.
Unistuste tööandja 2020 tiitlit oli eile Kutuurikatlas vastu võtmas Elisa Eesti AS-i personalispetsialist Maarja Nilk.
Foto: Johan Hallimaee

Konkursi eestvedaja Anu-Mall Naaritsa sõnul näitas tänavune konkurss selget tööandja brändi tähtsuse kasvu ja ka seda, et heade töötajate hoidmisel ei piisa enam tasuta lõunast ja lauatenniselauast, vaid organisatsioonid peavad päriselt võimaldama paindlikku tööaega, olema toetavad ning peresõbralikud ja peavad kandma selget missiooni.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456