Autor: Mari Topolev • 3. juuni 2020

Miks loobuda värbamisel stereotüüpsest mõtlemisest?

Mida tähendab stereotüüpne mõtlemine värbamisel? Mis on mõttevildakused ja kuidas hakata nende märkamisel enda mõtlemist juhtima?
Foto: Jake Farra

Eesti tööturgu iseloomustab stereotüüpne mõtlemine ja sellest tingituna valitseb tööturul suur segregeeritus. „Eesti meeste ja naiste palgalõhe on üks suuremaid maailmas ning naiste osakaal on tippjuhtide seas väga väike. Ikka veel kehtib arvamus, et tallinlase palk on või peaks olema suurem kui sama tööd tegeva inimese töötasu mujal Eestis. Vanuse kasvades väheneb võimalus leida erialast tööd ja säilitada senine elatusstandard,“ loetleb Swedbanki personalijuht Ülle Matt vaid üksikuid näiteid stereotüüpsest mõtlemisest tingitud probleemidest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456