Autor: Personaliuudised.ee • 18. august 2020
Ainult tellijatele

Tööturu seis: kardetakse eriolukorra kordumist

Ligi pooled soovivad töötada vaheldumisi kodu- ja ettevõtte kontoris, selgub CV-Online'i tehtd küsitlusest. 67% tööandjatest suhtub kodukontori kasutamisse keskmiselt või väga pooldavalt. Suurimaks hirmuks peetakse seda, et eriolukord kordub.

Tühi vanalinn eriolukorra alguses.
Autor: Liis Treimann

Kõigist vastanutest 67% hindas oma tööandja suhtumist kodukontoris töötamisse pooldavaks või väga pooldavaks. Kodukontori võimaluse pakkumisega paistsid silma meedia-, finants-, IT, pangandus-kindlustus- ja värbamisteenuseid pakkuvad ettevõtted, samas kui korrakaitse-, tootmis- ja kaubandusettevõtted said arusaadavatel põhjustel kodutööd kõige vähem lubada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700