Autor: Personaliuudised.ee • 18. august 2020

Tööturu seis: kardetakse eriolukorra kordumist

Ligi pooled soovivad töötada vaheldumisi kodu- ja ettevõtte kontoris, selgub CV-Online'i tehtd küsitlusest. 67% tööandjatest suhtub kodukontori kasutamisse keskmiselt või väga pooldavalt. Suurimaks hirmuks peetakse seda, et eriolukord kordub.
Tühi vanalinn eriolukorra alguses.
Foto: Liis Treimann

Kõigist vastanutest 67% hindas oma tööandja suhtumist kodukontoris töötamisse pooldavaks või väga pooldavaks. Kodukontori võimaluse pakkumisega paistsid silma meedia-, finants-, IT, pangandus-kindlustus- ja värbamisteenuseid pakkuvad ettevõtted, samas kui korrakaitse-, tootmis- ja kaubandusettevõtted said arusaadavatel põhjustel kodutööd kõige vähem lubada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456