Autor: Krista Must • 19. august 2020

Kuidas puhkuselt tulles tööelu aktiivsemaks muuta?

Täiskasvanud inimestele soovitatakse 150 minutit mõõduka koormusega või 75 minutit tugeva intensiivsusega trenni nädalas. Arvate, et selleks ei ole aega? Vaadake üle võimalused oma kontoris.
Foto: Pixabay

„On tõestatud, et aktiivsemad inimesed ka jaksavad rohkem, on rohkem saavutustele orienteeritud ja teotahtelisemad. Seega aitab töötajate liikumisharjumuste toetamine kokkuvõttes parandada kollektiivi töötahet ja töömotivatsiooni. Lauajalgpall kontorinurgas võib olla tõeline motivaator,“ ütles Ida-Tallinna Keskhaigla peavaluõde Egle Türk.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456