Autor: Sigrid Pedak • 18. september 2020

ADM Interactive'i personalijuht Sigrid Pedak: 6 nõuannet, kuidas ettevõtet edukalt mitmekesistada

Sellest, et mitmekesisusel ja kaasatusel on nii ettevõtetele, töötajatele kui ka laiemalt ühiskonnale palju kasu, on tõestanud lugematu arv uuringuid ja näiteid päriselust. Samas ei ole mitmekesisusest rääkimine alati lihtne, sest see on meie kultuuriruumis veel suhteliselt uus väärtus ja sellega kaasneb sageli valearusaamu ning seetõttu ka hirme.
Sotsiaalminister Tanel Kiik, ADM Interactive’i personalijuht Sigrid Pedak ja Eesti Inimõiguste Keskuse juhataja Egert Rünne mitmekesisuse märgise üleandmisel
Foto: Aron Urb

Sellepärast võib mitmekesisuse juurutamine vajada natuke rohkem tööd, kui alguses välja paistab, kuna see eeldab lisaks inimeste harimisele ka nende hoiakute muutmist ja mugavustsoonist väljaastumist. Just seetõttu peab mitmekesist keskkonda ja värbamist toetama iga ettevõte. Kuidas seda kõige efektiivsemalt teha?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456