Autor: Kai Saard • 21. september 2020

Kaija Teemägi: keeruline on neil, kes jäid kriisi möödumist ootama

Elisa tegevjuht Sami Seppänen ja personalivaldkonna juht Kaija Teemägi rääkisid lühiintervjuus, milliseid uusi värbamisviise on kasutusele võetud, mida on märgata tööjõu kasutuses ja milline on Elisa plaan B, kui olukord peaks tervisekriisi tõttu taas halvemaks minema.
Kaija Teemägi (foto autor: Jake Farra) ja Sami Seppänen (foto autor: Raul Mee)

Vastab Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456