Autor: Personaliuudised.ee • 20. november 2020

Olavi Lepp: juht peab ebavõrdsuse klaaslae teadlikult eemaldama

Erineva taustaga inimesed on suur väärtus igas ettevõttes ja juhtide ülesanne on mitmekesise meeskonna teadlik tekitamine, rõhutas mõttekoja Praxis korraldatud konverentsil „Naised poliitikas: murdes võimustereotüüpe“ esinenud Swedbanki juhatuse esimees Olavi Lepp.
Swedbanki juhatuse esimees Olavi Lepp
Foto: Jake Farra

„Ärisektoris on samad väljakutsed mis poliitikas: kuidas leida üles talendid, mitte ainult soo, aga ka muude tunnuste põhjal erinevate inimeste seast. Meie ettevõte tegeleb sellega samamoodi. Mina leian, et ülevalt poolt peab neid klaaslagesid teadlikult eemaldama ja viima kogu organisatsiooni sõnumi, et tahame igast üksusest leida talente igast soost, rahvusest jne,“ rääkis Lepp.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456