Autor: Kaido Pajumaa • 11. veebruar 2021

Mida teha töötajaga, kes juhile meeskonnas vastu hakkab?

Hiljuti puutusin kokku meeskonnaga, kus töötas teiste hulgas inimene, kes teadlikult ja süsteemselt oma juhile ning tiimile vastu töötas. Ta oli pikaajaline töötaja, kes oli varem olnud üsna usin ja tubli töötegija, aga mõne aasta taguste muudatuste tõttu oli ta firmas pettunud ja nüüd töötab uuele juhile totaalselt vastu. Milles see väljendub?
Foto: Unsplash

Kas oled osa meeskonnast?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456