Autor: Kaido Pajumaa • 10. jaanuar 2020

Meeskonnaüritustest osavõtu põhjused

Meeskonnakoolitustel tekib alatihti väiksem või suurem diskussioon meeskonnaüritustest osavõtu teemal. Mille alusel või kaudu inimeste vahel meeskonnatunne tekib? Olemuselt küll triviaalne küsimus, aga päris keeruline on sellele vastata.
Koolitaja Kaido Pajumaa käsitleb meeskonnaüritustest osavõtu aktiivsust

Patrick Lencioni kirjutab oma hittraamatus „5 Dysfunctions of a Team”, et ühel hetkel võib meeskond jõuda punkti, kus inimesed enam sellesse meeskonda ei usu ega soovi enam selle aktiivsed liikmed olla. Jah, formaalselt peavad nad ikkagi selle liikmed olema (sest nad kuuluvad ju struktuuri järgi sellesse osakonda), aga emotsionaalselt on nad end tegelikult lahti ühendanud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456