Autor: Kai Saard • 11. märts 2021

Mudel, kus pannakse suurde tööportaali kuulutus ja leitakse sealt töötaja, on kadumas

Just see on üks trend, mille poole värbamine lähiaastatel liikumas on. Aina rohkem tõuseb pilti sotsiaalmeedias värbamine, tööandja saadikute programmid ja see, et tööandja peab liikuma inimese juurde, mitte vastupidi. Värbamistrendidest rääkisid lähemalt PARE juhatuse liige ja värbamisblogi „Mis muudab töökuulutuse atraktiivseksˮ autor Helo Tamme ning VideoCV looja ja tegevjuht Kristian Kalle.
Foto: Pexels

Peamised värbamistrendid

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456