Autorid: Tambet Toomela, Erika Tuvike, Marja Stina Saaliste, Eversheds Sutherland Ots & Co • 23. märts 2021

Puust ja punaseks: töövaidluse lahendamine kohtus

Esimese instantsina vaatavad töövaidluskomisjoni menetlusele järgnevaid töövaidlusasju läbi maakohtud. Töövaidluskomisjoni menetlust ning sellele järgnevat kohtusse pöördumise korda reguleerib töövaidluse lahendamise seadus (TvLS).
Foto: Pexels

Artikkel on järg jaanuarikuus avaldatud loole, kus rääkisime lähemalt sellest, millised on töötaja ja tööandja järgmised võimalused pärast töövaidluskomisjoni otsuse saamist. Sel kuul selgitame kogu Eesti kolmeastmelise kohtusüsteemiga seonduvat lähemalt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456