Autorid: Tambet Toomela, Erika Tuvike, Marja Stina Saaliste • 28. jaanuar 2021

Mida tuleks jälgida töötasu vähendamisel?

Seoses juba umbes aasta vältel kestnud ülemaailmse pandeemiaga on paljud tööandjad olukorras, kus senise töötasu maksmine ei ole enam võimalik, mistõttu soovitakse kriisist tingituna töötasu vähendada.
Vasakult Marja Stina Saaliste, Tambet Toomela ja Erika Tuvike advokaadibüroost Eversheds Sutherland Ots ja Co.

COVID-19 viiruse kiiret ning püsivat levikut ja sellega kehtestatud erimeetmeid ei saanud tööandjad ette näha ja nendega arvestada, sh hoiduda näiteks enne eriolukorra kehtestamist investeeringute tegemisest. Nüüd on aga paljud tööandjad olukorras, kus pikalt kestnud kriisiolukord on toonud kaasa vältimatu vajaduse töötasu vähendada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456