Autorid: Personaliuudised.ee , Liis Elmik • 22. aprill 2021

Naiste olukord tööturul on oodatust parem

Naised teenisid 2020. aasta oktoobris ühes töötunnis keskmiselt 16% vähem kui mehed. Positiivne on aga see, et palgalõhe jätkas vähenemist.
Foto: Pixabay

Palkade erinevus meeste ja naiste vahel alanes aastaga 1,5 protsendipunkti võrra. Palgalõhe kahanes suuremas osas majandusharudes, kõige rohkem ehituses, põllumajanduses ja kaubanduses. Palgalõhe kasvas turismivaldkonnas, mis sai koroonakriisis kõige rohkem kannatada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456