Autor: Personaliuudised.ee • 31. mai 2021

Koroonaaeg võimendab tööjõuturu kitsaskohti

Koroonaviirusest tingitud piirangud toovad Eesti üsna suletud tööjõuturu puudused veelgi enam esile ning töökäte puudus hooajatöö tipu eel osutab kiirele muudatuste vajadusele.
Finesta tegevjuht Pasi Harttunen
Foto: Finesta

Tööjõurendi ja värbamisettevõtte Finesta tegevjuhi Pasi Harttuneni sõnul on piiride sulgemine, tarneahelate katkemine ning ettevõtete kasvanud ebakindlus tulevikuplaanide poolest Eesti tööjõuturu kitsaskohad veelgi teravamat välja toonud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456