Autor: Kaido Pajumaa • 10. juuni 2021

Motiveeriva juhtimise 7 praktilist sammu

Nii nagu ei tea tulevane isa või ema täpselt, mida tähendab ikka täpselt lapsevanemaks olemine, ei tea ükski tulevane juht täna, mida ikkagi juhiks olemine praktikas tähendab. Üks on aga kindel – kui ma oma esimese poja kätele sain, tundsin sügavat sisemist armastust inimese vastu, keda ma hetk tagasi isegi ei tundnud. Kahjuks juhiks saamisel see nii olla ei pruugi – inimesi, keda sa hetk tagasi veel ei tundnud, juht nii kiiresti armastama ei pruugi hakata. See professionaalne armastus tekib ajas, kui üldse?!
Foto: Unsplash

Mida siis aga teha, et juht iseenda jaoks juhtimise lihtsamaks ja mugavamaks saaks muuta ja et ka tema värsked töötajad teda professionaalses mõttes armastama õpiksid? Oma 10-aastase kogemuse baasil juhtide ja meeskondade koolitajana julgen pakkuda välja 7-sammulise meeskondade juhtimise ja motiveerimise süsteemi, mis praktikas päriselt ka töötab.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456