Autor: Personaliuudised.ee • 6. juuli 2021

Värbamisoptimism on suur, töökohti luuakse juurde

Alanud kvartalis luuakse kogu maailmas töökohti juurde, selgub riigi- ja erasektori värbamisplaane kaardistavast rahvusvahelisest uuringust. Küll ei taastu töökohad endisele tasemele taanduvast kriisist enim haavata saanud valdkondades, näiteks turismis ja hotellinduses, samas saavad kümned tuhanded inimesed üle maailma võimaluse õppida uut eriala ja leida tööd teistes sektorites.
Manpower Baltikumi tegevjuht Heigo Kaldra.
Foto: Meeli Küttim

ManpowerGroupi kvartaalse uuringu raames küsitleti 45 000 tööandjat 43 riigist, et teada saada, millised on kolmanda kvartali värbamisplaanid ja ootused tööturule.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456