Autor: Kai Saard • 27. oktoober 2021

Selgusid aasta koolitaja tiitli nominendid

Äripäev ja Personaliuudised valivad tänavu juba seitsmendat korda aasta parimat koolitajat ja žürii on valinud välja kolm nominenti. Žüriis olid seekord Eesti Andragoogide Liit, PARE, Äripäeva Akadeemia ja Eesti Tööandjate Keskliit.
Valik aasta koolitaja tiitli kandidaatidest: ülevalt vasakult Tauri Tallermaa, Indrek Rahi ja Alar Ojastu; alt vasakult Heli Raidve, Margo Loor ja Signe Kiisk

Koolituskonverentsil on saanud traditsiooniks anda välja aasta koolitaja tiitel. Tiitli on kaks viimast aastat pälvinud Jaanus Kangur. Aastal 2018. võitis konkursi Alar Ojastu, aastail 2016 ja 2017 aga Kaido Pajumaa ja aastal 2015 tööõiguse spetsialist Heli Raidve.

Sel aastal esitasid personalivaldkonna asjatundjad võistlustulle kokku 20 kandidaati.

• Vallo Arumäe

• Heli Raidve

• Ülle Mugu

• Alar Ojastu

• Olga Meinson

• Indrek Rahi

• Ülli Kukumägi

• Sirje Tammiste

• Kristi Saare

• Tiina Keskküla

• Grete Arro

• Signe Kiisk

• Tauri Tallermaa

• Timo Porval

• Margo Loor

• Kati Tikenberg

• Toomas Soosaar

• Andres Haavel

• Tanel Jäppinen

• Karmen Maikalu

Žürii, kuhu kuuluvad PARE tegevjuht Mailis Neppo, Andragoogide Liidu juhatuse liige Kaire Povilaitis, Eesti Tööandjate Keskliidu haridusnõunik Anneli Entson ja Äripäeva Akadeemia koolitusjuht Diana Paade, on valinud välja kolm nominenti. Aasta koolitaja tiitel antakse välja tänavusel Koolituskonverentsil, mis toimub juba 10. novembril Tallink Spa & Conference Hotelis ja veebis.

Aasta koolitaja tiitli nominendid

• Karmen Maikalu

• Grete Arro

• Margo Loor

Võitja selgub Koolituskonverentsil 2022

10. november 2021

Tallink Spa & Conference Hotel ja veeb

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456